KEBAB HOUSE DE PANNE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebab House De Panne. Meer weten? Ontdek meer

12 sep 2022 om 11:10 Heel vriendelijk. Er werd een hamburger te weinig besteld, 1 telefoontje kort na het bestellen en dit was opgelost! Top! Snelle en zeer vriendelijke levering in Sint Idesbald. Het eten lekker en lekker warm!
30 aug 2022 om 22:02 Zeer lekkere pizza en warm geleverd in de Plopsa Village. Ze waren 30min sneller dan aanvankelijk aangekondigd.
30 aug 2022 om 13:54 Goede zaak al 2de keer bij bestelt als we op een camping zijn
7 aug 2022 om 20:24 Très bon, je recommande.
21 jul 2022 om 9:06 Durum vraiment délicieux, livraison plus rapide qu'annoncé. Je recommande
19 jul 2022 om 22:55 Plus de 2 heures avant de recevoir notre commande (un mardi…) Et des erreurs dans la commande. A éviter !
19 jul 2022 om 22:05 Livraison reçue a l'heure souhaitée. Nourriture délicieuse... nous recommanderons la bas ;-)
11 jul 2022 om 20:28 Perfecte service en goede kwaliteit!
7 jul 2022 om 16:34 Sneller geleverd dan gedacht door vriendelijke bezorger. Eten was heel lekker en meer dan voldoende!
4 jul 2022 om 11:56 Repas correcte, mais faire deux pièces, un couloir en S et deux étages en 30 secondes, ce n'est pas possible. Le commentaire du livreur n'était pas nécessaire. (Si vous ne pouvez pas attendre 1 minute devant la porte, vous pouvez livrer ailleurs)
1 jul 2022 om 22:52 Le délai était respecté et le repas était bon et la sympathie était au rendez-vous. Merci
1 jul 2022 om 20:33 Was lekker maar het broodje was ( ik weet het, is een eigen mening) ietsje te klein voor de hoeveelheid vlees. Was wel lekker